UMFCD Students´ Fair

SSMB » UMFCD Students´ Fair

Simularea tocmai s-a încheiat și te întrebi ce mai poți face astăzi? Uită orice plan pe care l-ai făcut și #HaiLaTârg! Anul acesta UMFCD Students’ Fair se reinventează și, dacă îți dorești o experiență plină de surprize, te așteptăm alături de noi!

Te-ai întrebat vreodată cum poți pleca să studiezi  în străinătate în timpul facultății? Cum e viața unui student nou venit în București ? Ce poți face la  medicină în afară de a învăța? 

Dacă ți-ai pus oricare dintre aceste întrebări, atunci UMFCD Students’ Fair este locul perfect pentru a afla răspunsurile la toate întrebările și curiozitățile tale, atât despre facultatea noastră, cat și despre viața de student .

Târgul este locul unde oricine își poate găsi o activitate preferată și își poate face prieteni noi. Atmosfera de festival este asigurată prin zone dedicate pentru relaxare, unde poți discuta cu ceilalți participanți despre planurile tale de viitor sau poți să asculți muzică și să lași toate grijile în spate. Tot aici vei găsi și cele mai delicioase preparate cu care să te răsfeți după examen și multe alte surprize pe care le vei descoperi alături de cei mai simpatici voluntari.

De asemenea, avem standuri de prezentare a tuturor proiectelor din SSMB, unde vei putea afla cât de important este voluntariatul și cum te poate ajuta să te dezvolți, astfel încât anul viitor poate chiar tu vei organiza un eveniment așa amplu cum este Simularea.

Dacă ți-am stârnit interesul pentru târg, te așteptăm alături de noi, după terminarea examenului, în incinta Palatului Facultății de Medicină de pe Bulevardul Eroii Sanitari, nr. 8.

Te încurajăm să-ți inviți toți prietenii care participă la Simulare și să veniți să ne distrăm împreună. Rămâi cu ochii pe rețelele de socializare, întrucât detalii suplimentare vor fi postate acolo cu cât ne apropiem mai mult de Simulare. De abia așteptăm să ne întâlnim!

Partenerii noștri oficiali, BCR, vin cu noi oportunități ce te vor ajuta să îți gesionezi finanțele. 

Pentru a îndeplini această misiune îți sare în ajutor George, aplicația de Internet Banking ce îți va deveni cel mai bun prieten în perioada de studenție! În cadrul UMFCD Student’s Fair, vei avea șansa să îți creezi și deschizi un cont George pe loc, iar după activarea cadrului, îți vei putea trece datele personale pe un talon, iar în urma completării acestuia vei intra în tombola al cărei premiu constă în suma de 1000€. La finalul zilei, unul dintre invitații noștri speciali va extrage fericitul câștigător pe scena BCR.  Stai până la final pentru a afla dacă ești fericitul câștigător!

Regulamentul tombolei poate fi găsit aici: 

https://drive.google.com/file/d/1wv1izE2LgOJM4jF0mRGv3o4K2FViItTP/view

#HaiLaSimulare

#HaiLaTârg!

Pagina Oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

Calendar

20
Martie
Start Înscrieri

Începând cu această zi, accesând linkul Înregistrare vă puteți crea contul, iar apoi să achitați taxa de participare prin una din cele 3 modalități disponibile.

03
Mai
Ultima zi de înscriere și plată

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament” și “Întrebări frecvente”

27
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!

27
Mai
UMFCD Students’ Fair

Food trucks, muzică, discuții cu studenții mai mari, dar mai ales oportunitățile oferite de UMFCD sunt câteva dintre lucrurile pe care le poți întâlni aici. Pregătește-te pentru multe surprize și  #HaiLaTârg