Sînziana Sîmbotin (studentă, anul III, Institutul Medico-Militar)

21 aprilie 2022

Sînziana Sîmbotin (studentă, anul III, Institutul Medico-Militar)

Disciplină. Acesta este cuvântul cheie când vine vorba de Medicina Militară. Am descoperit acest lucru odată cu participarea la Simularea Examenului de Admitere, experiență care a avut un impact major asupra parcursului meu ulterior. Deși drumul pe care il are de parcurs un viitor student la medicină militară este solicitant din punct de vedere fizic, examenul de admitere joacă un rol decisiv pentru a fi admis la Institutul Medico-Militar București. Simularea mi-a oferit astfel șansa de a-mi testa limitele, punând la încercare capacitatea de încadrare în timp, abilitatea de a face față stresului, dar și cunoștințele acumulate, pe cele din urmă sedimentându-le.

Sînziana Sîmbotin - studentă, anul III, Institutul Medico-Militar

2022-04-21T18:09:22+02:00

Sînziana Sîmbotin - studentă, anul III, Institutul Medico-Militar

Pagina Oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

Calendar

20
Martie
Start Înscrieri

Începând cu această zi, accesând linkul Înregistrare vă puteți crea contul, iar apoi să achitați taxa de participare prin una din cele 3 modalități disponibile.

03
Mai
Ultima zi de înscriere și plată

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament” și “Întrebări frecvente”

27
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!

27
Mai
UMFCD Students’ Fair

Food trucks, muzică, discuții cu studenții mai mari, dar mai ales oportunitățile oferite de UMFCD sunt câteva dintre lucrurile pe care le poți întâlni aici. Pregătește-te pentru multe surprize și  #HaiLaTârg