Mara Ștefan (studentă)

16 februarie 2019

Mara Ștefan (studentă)

Mulți susțin despre rezultatul acestei simulări că nu este cu adevărat important. Tuturor ne place să gândim astfel pentru a înlătura parțial presiunea, însă eu am ajuns la concluzia că e un test relevant, la care trebuie să iei parte, dar asta nu implică neapărat faptul că în intervalul de timp rămas până la admitere nu poți recupera dacă nu ai reușit să obții o nota pe care ți-o doreai. Motivele pentru care consider participarea un beneficiu sunt faptul că ai contact cu o atmosferă similară celei de la admitere, chestionarul de grile e unul asemănător celui de la examen, dar și pentru că ai posibilitatea de a vedea poziția ta orientativă într-un clasament cu ceilalți participanți. Din punct de vedere al experienței, voluntarii au fost foarte serioși, iar organizarea profesionistă a respectat întocmai condițiile examenului de admitere.

Mara Ștefan (studentă)

2019-02-16T03:24:49+02:00

Mara Ștefan (studentă)

Pagina Oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

Calendar

20
Martie
Start Înscrieri

Începând cu această zi, accesând linkul Înregistrare vă puteți crea contul, iar apoi să achitați taxa de participare prin una din cele 3 modalități disponibile.

03
Mai
Ultima zi de înscriere și plată

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament” și “Întrebări frecvente”

27
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!

27
Mai
UMFCD Students’ Fair

Food trucks, muzică, discuții cu studenții mai mari, dar mai ales oportunitățile oferite de UMFCD sunt câteva dintre lucrurile pe care le poți întâlni aici. Pregătește-te pentru multe surprize și  #HaiLaTârg