Lorena Voineag (studentă, anul I, Facultatea de Medicină)

21 aprilie 2022

Lorena Voineag (studentă, anul I, Facultatea de Medicină)

O privire pierdută într-o mulțime de chipuri străine și speriate. Aceasta eram eu, cu nimic diferită față de miile de necunoscuți care mă înconjurau. Și iată-ma în sala de examen, despărțită de colegii de clasă alături de care îmi revărsasem emoțiile până să intru. M-am uitat în față, în spate: niciun chip cunoscut. Doar un băiat mi-a zâmbit, acel zâmbet ducând în final la o conversație ce s-a dovedit a fi primul moment din acea zi în care inima mea a luat o pauză pentru a-și recăpăta pulsul normal. În sfârșit, a început Simularea. Mi-am oferit o încurajare, am închis ochii și mi-am strâns pumnii, iar apoi tot ce am făcut a fost să scriu, să citesc, să-mi amintesc. Să-mi amintesc de toată munca depusă și de cât de aproape m-a adus de reușita. Mă imaginam deja la examenul din vară, bucuroasă că am obținut punctajul dorit, strângându-mi părinții în brațe și mulțumindu-le pentru tot sprijinul și suportul acordat. Iar cu acest gând, au trecut cele 2 ore și jumătate în care am parcurs minuțios cele 100 de grile. Cel mai frumos sentiment a fost când unul dintre supraveghetori m-a întrebat cum a fost și mi-a zâmbit încurajator. Acel zâmbet care spunea "totul va fi bine". Și chiar așa a și fost. Simularea s-a dovedit a fi cea care pe lângă că mi-a arătat că pot, m-a motivat să-mi doresc mai mult și să lucrez pentru a compensa orice lacună. Si iată-mă astăzi, în postura elevei de ieri bucurându-mă de viața de boboc la UMFCD și încercând să aduc o schimbare pentru studenții de mâine. 

Lorena Voineag, studentă anul I, Facultatea de Medicină

2022-04-21T17:59:21+02:00

Lorena Voineag, studentă anul I, Facultatea de Medicină

Pagina Oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

Calendar

20
Martie
Start Înscrieri

Începând cu această zi, accesând linkul Înregistrare vă puteți crea contul, iar apoi să achitați taxa de participare prin una din cele 3 modalități disponibile.

03
Mai
Ultima zi de înscriere și plată

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament” și “Întrebări frecvente”

27
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!

27
Mai
UMFCD Students’ Fair

Food trucks, muzică, discuții cu studenții mai mari, dar mai ales oportunitățile oferite de UMFCD sunt câteva dintre lucrurile pe care le poți întâlni aici. Pregătește-te pentru multe surprize și  #HaiLaTârg