Politica de fotografiere

SSMB » Politica de fotografiere

 

Acord pentru fotografiere în cadrul proiectului Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină, desfășurat de Societatea Studenților în Medicină din București

 

Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB) este o organizație studențească, independentă, non-politică și non-guvernamentală ce reprezintă studenții mediciniști bucureșteni. Este oficial recunoscută ca atare de către autoritățile guvernamentale locale, regionale și centrale, precum și de alte organizații și instituții naționale și internaționale. 

 

Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB) solicită în cadrul proiectelor desfășurate, acordul părinților sau al reprezentanților legali pentru publicarea fotografiilor sau filmărilor în care apare sau poate fi identificat copilul dumneavoastră în materialele realizate de asociație sau de către terți, cât și pe platformele de social media administrate de către asociație sau de către terți.

 

Subsemnatul/a, declar că sunt de acord cu fotografierea/filmarea în cadrul locațiilor de desfășurare a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină, inclusiv la activitățile desfășurate în cadrul Palatului Facultății de Medicină, Bvd. eroii Sanitari nr. 8, în data de 27.05.2023 și acord dreptul de a reproduce, prezenta pe durată nelimitată în orice format media tradițional sau electronic, imaginea mea, ca participant la Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină. 

 

Pagina Oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

Calendar

20
Martie
Start Înscrieri

Începând cu această zi, accesând linkul Înregistrare vă puteți crea contul, iar apoi să achitați taxa de participare prin una din cele 3 modalități disponibile.

03
Mai
Ultima zi de înscriere și plată

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament” și “Întrebări frecvente”

27
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!

27
Mai
UMFCD Students’ Fair

Food trucks, muzică, discuții cu studenții mai mari, dar mai ales oportunitățile oferite de UMFCD sunt câteva dintre lucrurile pe care le poți întâlni aici. Pregătește-te pentru multe surprize și  #HaiLaTârg