DRUMUL PARTICIPANTULUI

24 martie 2023

⏳ Timpul se scurge, dar fiecare clipă te aduce mai aproape de visul tău. Pentru că știm cât de mult contează să poți experimenta emoția zilei de Examen într-un cadru cât mai fidel, suntem aici să te ghidăm pas cu pas pe drumul pe care îl vei avea de parcurs către Simulare XIV. 

 

1️⃣ 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐧𝐭. Accesează site-ul oficial al Simulării, simulare.ssmb.ro și crează-ți un cont în secțiunea “Înregistrare”. 

 

2️⃣ Efectuarea plății în valoare de 180 RON, până pe data de 3 mai, alegând una dintre următoarele 3 metode:

✔️ 𝐏𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐬𝐢𝐭𝐞-𝐮𝐥𝐮𝐢; 

✔️ 𝐃𝐞𝐩𝐮𝐧𝐞𝐫𝐞 𝐥𝐚 𝐠𝐡𝐢𝐬̦𝐞𝐮, cu încărcarea dovezii plății pe site (detalii la punctul următor);

✔️ 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐞𝐫 𝐛𝐚𝐧𝐜𝐚𝐫, cu încărcarea dovezii plății pe site (detalii la punctul următor). 

 

3️⃣ Urmează 𝐢̂𝐧𝐜𝐚̆𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐞 𝐬𝐢𝐭𝐞 𝐚 𝐝𝐨𝐯𝐞𝐳𝐢𝐢 𝐩𝐥𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢, reprezentată de o chitanță (numai în cazul achitării prin depunere la ghișeu sau transfer bancar). Ulterior, 𝐯𝐞𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐢 𝐮𝐧 𝐞𝐦𝐚𝐢𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐝𝐞𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐱𝐢𝐦𝐮𝐦 𝟐 𝐬𝐚̆𝐩𝐭𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐢 de la adăugarea acesteia în secțiunea menționată. 

 

În cazul în care ai efectuat plata online, nu este nevoie să încarci dovada plății pe site și vei primi emailul de confirmare în cel mai scurt timp.

 

4️⃣ Verificarea 𝐫𝐞𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐞𝐢 pe locații și săli, ce va fi afișată în săptămâna Simulării. 

 

5️⃣ Prezentarea la Simulare pe data de 𝟐𝟕 𝐦𝐚𝐢 cu un act de identitate și dovada plății. 

 

6️⃣ Nu în ultimul rând, te așteptăm la 𝐔𝐌𝐅𝐂𝐃 𝐒𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭𝐬’ 𝐅𝐚𝐢𝐫 după finalizarea Simulării, în intervalul orar 13:00-18:00, la Facultatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” – Bd. Eroii Sanitari, nr. 8, unde ți-am pregătit numeroase surprize. 

 

⭐️ Susținem fiecare pas al tău în drumul pe care l-ai ales. Îndeplinirea oricărui vis necesită răbdare, disciplină și exercițiu, iar participarea la Simulare reprezintă o etapă substanțială în parcursul către viitorul pe care ți-l dorești. 

 

💻 Dacă ai în continuare nelămuriri privind procesul de înscriere, nu ezita să ne contactezi pe adresa de e-mail contact.simulare@gmail.com. 

 

👀 Pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pe care ți le-am pregătit, urmărește-ne pe rețelele de socializare, unde vom reveni curând cu noi informații interesante: 

 

Facebook: bit.ly/3TkYokS

Instagram:bit.ly/3LpTGjJ 

 

Mereu alături de tine,

Echipa de Organizare a Simulării Examenului de Admitere 💚

#HaiLaSimulare

 

 

Pagina Oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

Calendar

20
Martie
Start Înscrieri

Începând cu această zi, accesând linkul Înregistrare vă puteți crea contul, iar apoi să achitați taxa de participare prin una din cele 3 modalități disponibile.

03
Mai
Ultima zi de înscriere și plată

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament” și “Întrebări frecvente”

27
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!

27
Mai
UMFCD Students’ Fair

Food trucks, muzică, discuții cu studenții mai mari, dar mai ales oportunitățile oferite de UMFCD sunt câteva dintre lucrurile pe care le poți întâlni aici. Pregătește-te pentru multe surprize și  #HaiLaTârg