Despre noi

SSMB » Despre noi

Societatea Studenților în Medicină din Bucuresti (SSMB), înființată în 1875, la 6 ani după întemeierea Faculății de Medicină, este o organizație studențească independentă, non-politică și non-guvernamentală, ce reprezintă studenți mediciniști din București.

Este oficial recunoscută de autoritățile guvernamentale locale, regionale și centrale, precum și de către alte organizații și instituții naționale și internaționale.

Știai că…?

• Simularea este singurul eveniment premergător Examenului de Admitere recunoscut de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și reprezintă un proiect emblematic în cadrul SSMB, care vine în sprijinul tuturor persoanelor ce se pregătesc în vederea susținerii examenului de admitere la Facultatea de Medicină.

• Prin participare ai posibilitatea de a susține un examen organizat în condiții asemănătoare cu admiterea propriu-zisă.

• Prima ediție a Simulării a avut un număr de 400 participanți, ajungând în prezent la un număr de 3700.

Comitetul de Organizare implică un număr de 80 de voluntari ce muncesc zi de zi pentru a vă oferi o experiență cât mai reală.

• 90% dintre participanți susțin faptul că după Simulare pregătirea lor a fost mult mai eficientă, având experiența modului în care pot fi formulate întrebările.

• Simularea își propune să te încurajeze să descoperi informații noi, ce vor putea fi aprofundate ulterior, astfel încât în ziua examenului să fii pregătit pentru cele mai bune rezultate.

UMFCD Students’ Fair este un prilej de a cunoaște noi colegi, de a împărtăși idei și de a te familiariza cu tot ceea ce înseamnă să fii student la medicină.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de Simulare, te invităm să ne urmărești și pe platformele oficiale de socializare:

Pagina Oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

Calendar

20
Martie
Start Înscrieri

Începând cu această zi, accesând linkul Înregistrare vă puteți crea contul, iar apoi să achitați taxa de participare prin una din cele 3 modalități disponibile.

03
Mai
Ultima zi de înscriere și plată

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament” și “Întrebări frecvente”

27
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!

27
Mai
UMFCD Students’ Fair

Food trucks, muzică, discuții cu studenții mai mari, dar mai ales oportunitățile oferite de UMFCD sunt câteva dintre lucrurile pe care le poți întâlni aici. Pregătește-te pentru multe surprize și  #HaiLaTârg