Despre Simularea Examenului de Admitere

SSMB » Despre Simularea Examenului de Admitere

Cine organizează acest eveniment anual?

Simularea Examenului de Admitere este organizată de Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB), organizație studențească independentă, non-politică și non-guvernamentală, ce reprezintă studenți mediciniști din București, având peste 900 de voluntari activi implicați doar în organizarea Simulării Examenului de Admitere, și Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București (UMFCD) ce sprijină constant inițiativele studenților de a se dezvolta personal și profesional.

Detalii despre modalitățile de plată sunt disponibile în secțiunile Întrebări Frecvente și Regulament. Validarea contului se face în termen de 2 săptămâni de la efectuarea plății.

Pentru plata efectuată online prin intermediul platformei NETOPIA integrată în site-ul https://simulare.ssmb.ro NU este nevoie de încărcarea dovezii de plată.

Participă la Simulare și vino să te bucuri alături de noi de începutul unei frumoase experiențe!

#HaiLaSimulare

Pagina Oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

Calendar

20
Martie
Start Înscrieri

Începând cu această zi, accesând linkul Înregistrare vă puteți crea contul, iar apoi să achitați taxa de participare prin una din cele 3 modalități disponibile.

03
Mai
Ultima zi de înscriere și plată

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament” și “Întrebări frecvente”

27
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!

27
Mai
UMFCD Students’ Fair

Food trucks, muzică, discuții cu studenții mai mari, dar mai ales oportunitățile oferite de UMFCD sunt câteva dintre lucrurile pe care le poți întâlni aici. Pregătește-te pentru multe surprize și  #HaiLaTârg