Clasament Initial

29 mai 2023

✨ A sosit momentul mult așteptat, afișarea 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐢𝐚𝐥. Acesta poate fi accesat prin intermediul următorului link:

Clasament -Initial

🏛 Conform regulamentului, contestațiile referitoare la punctajul personal se vor depune marți, 30.05.2023, în intervalul orar 10:30-12:00, în Palatul Facultății de Medicină, la Sediul Societății Studenților în Medicină din București, Bld. Eroii Sanitari, nr. 8, Sector 5, București.

📄 Depunerea contestațiilor e permisă doar de către participant, nu și de către altă persoană, iar soluționarea contestațiilor se va realiza în aceeași zi cu depunerea lor.

𝐂𝐥𝐚𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥 se va afișa pe 30.05.2023, la ora 20:00.

🩺 Dorim încă o data sa te felicităm pentru curajul de a-ți testa cunostiintele și de a ajunge astfel cu un pas mai aproape de visul tău. Știm că este posibil ca rezultatul obținut de tine să nu fie cel sperat, dar te sfătuim să nu-l lași sa te afecteze, ci din contra, să îl vezi ca pe o sursă de motivație pentru a-ți îmbunătăți cât mai mult bagajul informațional până la Examenul de Admitere! Sperăm sa te lași ghidat de dorința de cunoaștere, să fii perseverent și astfel să ajungi unde îți propui.

☺ Părerea ta este extrem de importantă pentru noi, astfel te rugăm sa acorzi puțin timp completării 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐟𝐞𝐞𝐝𝐛𝐚𝐜𝐤, pentru a ne putea perfecționa și oferii o experienta cât mai buna în viitoarele ediții ale Simulării.

https://forms.gle/zWUXVsSu4Dn3RJza6

Ne bucurăm ca am putut sa îți fim alături în aceste momente și îți urăm mult succes în continuare!

Pentru a fi la curent cu oportunitățile pe care ți le-am pregătit, urmareste-ne pe paginile noastre de socializare:

Facebook: bit.ly/3TkYokS

Instagram: bit.ly/3LpTGjJ

Mereu alături de tine,

Echipa de Organizare a Simulării Examenului de Admitere 💚

#HaiLaSimulare

Pagina Oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

Calendar

20
Martie
Start Înscrieri

Începând cu această zi, accesând linkul Înregistrare vă puteți crea contul, iar apoi să achitați taxa de participare prin una din cele 3 modalități disponibile.

03
Mai
Ultima zi de înscriere și plată

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament” și “Întrebări frecvente”

27
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!

27
Mai
UMFCD Students’ Fair

Food trucks, muzică, discuții cu studenții mai mari, dar mai ales oportunitățile oferite de UMFCD sunt câteva dintre lucrurile pe care le poți întâlni aici. Pregătește-te pentru multe surprize și  #HaiLaTârg